Tässä kaksiossa on suuri lasitettu länteen avautuva parveke, sekä makuuhuoneessa vaatehuone. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Asunnon kalustettavuutta helpottaa seinän sisään liukuvat ovet. Asunnon parvekkeella on lisää säilytystilaa. Muuttovalmiissa As Oy Helsingin Karnevaalissa muutama hurmaava kolmio ja nerokas kaksio odottavat vielä ostajaansa. Myynnissä myös yksi katutason vuokrattu liiketila. Haaveiletko asumisesta modernissa, tunnelmallisessa puukerrostalossa idyllisellä Kuninkaantammen asuinalueella. Tämä kohde voisi kiinnostaa sinua! Karnevaalissa kaukolämpöön kytketty lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta, mahdollistaa monipuoliset sisustusratkaisut sekä isot, valoisuutta tuovat ikkunat. Aurinkopaneelit talon katolla johtavat sähköä kiinteistön tarpeeseen. Puukerrostalon ollessa kyseessä, myös lasitetuilla parvekkeilla pinnat ovat pehmeää tunnelmaa tuovaa puuta (parvekelaudoitus ja seinäpanelointi). Myös vakiolattiamateriaali parketti tuo mukavuutta asumiseen. Materiaali- ja kalustetoimittajamme ovat pääosin kotimaisia toimijoita. Kohteen myytävät autopaikat sijoittuvat pihakannen alle autohalliin, josta on pääsy hissillä kätevästi talojen porraskäytäviin. Osa autohallipaikoista on varustettu sähköauton hitailla latauspisteillä. Taloyhtiössä on viehättävä talosauna vilvoittelualueineen, kerhotila sekä Karnevaalin asukkaiden käytössä oleva kasvihuone. Naapuriyhtiön kanssa yhteinen korttelipesula ja kuivaushuone helpottavat arjen pyörteissä. Karnevaali sijoittuu Helene Schjerfbeckin puiston, kesällä 2024 avatun uuden Palettilampi-uimarannan sekä Vennynpuiston läheisyyteen. Lisäksi uusi koulu ja päiväkoti ovat naapurissa. Kuninkaantammen asukkailla on mahdollisuus nauttia alueeseen rajautuvan Helsingin keskuspuiston rikkaasta luonnosta, Vantaanjoen virkistysreiteistä, hiihtoladuista sekä ulkoilun päätteeksi perinteisen Pitkäkosken ulkoilumajan munkeista. Bussipysäkit löytyvät viereiseltä tieltä, joten kävelymatkaa on vain n. 1 min. Karnevaalin viehättävät kodit on rakennettu Helsingin kaupungin vuokratontille. Osta uusi kotisi nyt, muuttamaan pääset heti! Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely: taru.vainio-kaski@arkta.fi

Tilaa esite ja hinnasto

Seuraava esittely

15.9.2024 13:00 - 13:30

Tervetuloa esittelyyn tutustumaan A-rapun asuntoihin A5, A6 ja A12. Kysy lisätietoja kohteesta: Taru Vainio-Kaski, p. 0400 157 762, taru.vainio-kaski@arkta.fi.

Ota yhteyttä

Taru Vainio-Kaski

myyntipäällikkö, LKV, RAKI, KiAT

0400 157 762
Lähetä sähköpostia

Asunto Oy Helsingin Karnevaali

Muuttovalmiissa As Oy Helsingin Karnevaalissa muutama hurmaava kolmio ja nerokas kaksio odottavat vielä ostajaansa. Myynnissä myös yksi katutason vuokrattu liiketila.

Haaveiletko asumisesta modernissa, tunnelmallisessa puukerrostalossa idyllisellä Kuninkaantammen asuinalueella. Tämä kohde voisi kiinnostaa sinua!

Karnevaalissa kaukolämpöön kytketty lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta, mahdollistaa monipuoliset sisustusratkaisut sekä isot, valoisuutta tuovat ikkunat. Aurinkopaneelit talon katolla johtavat sähköä kiinteistön tarpeeseen. Puukerrostalon ollessa kyseessä, myös lasitetuilla parvekkeilla pinnat ovat pehmeää tunnelmaa tuovaa puuta (parvekelaudoitus ja seinäpanelointi). Myös vakiolattiamateriaali parketti tuo mukavuutta asumiseen. Materiaali- ja kalustetoimittajamme ovat pääosin kotimaisia toimijoita.

Kohteen myytävät autopaikat sijoittuvat pihakannen alle autohalliin, josta on pääsy hissillä kätevästi talojen porraskäytäviin. Osa autohallipaikoista on varustettu sähköauton hitailla latauspisteillä. Taloyhtiössä on viehättävä talosauna vilvoittelualueineen, kerhotila sekä Karnevaalin asukkaiden käytössä oleva kasvihuone. Naapuriyhtiön kanssa yhteinen korttelipesula ja kuivaushuone helpottavat arjen pyörteissä.

Karnevaali sijoittuu Helene Schjerfbeckin puiston, kesällä 2024 avatun uuden Palettilampi-uimarannan sekä Vennynpuiston läheisyyteen. Lisäksi uusi koulu ja päiväkoti ovat naapurissa. Kuninkaantammen asukkailla on mahdollisuus nauttia alueeseen rajautuvan Helsingin keskuspuiston rikkaasta luonnosta, Vantaanjoen virkistysreiteistä, hiihtoladuista sekä ulkoilun päätteeksi perinteisen Pitkäkosken ulkoilumajan munkeista. Bussipysäkit löytyvät viereiseltä tieltä, joten kävelymatkaa on vain n. 1 min.

Karnevaalin viehättävät kodit on rakennettu Helsingin kaupungin vuokratontille.

Osta uusi kotisi nyt, muuttamaan pääset heti!

Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely:
taru.vainio-kaski@arkta.fi

Huoneistotunnus

A5

Kerros

2./4

Tilat

2h+kt

Pinta-ala

43.5 m²

Velaton hinta

227 900 €

Myyntihinta

68 388 €

Hoitovastike

287,10 €

Rahoitusvastike

687,27 €

Sauna

Yleinen

Parveke / Terassi

Avattava parvekelasitus (ei veden-, lumen-, tai tuulenpitävä), osassa asuntoja ranskalainen parveke

Kohteen muut myymättömät asunnot

Jos taulukko ei näy kokonaan, voit vierittää oikealle nähdäksesi lisää.

Huoneisto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta Kerros Varaustilanne
ALiiketila63.559 688 €198 900 €1./4-
A52h+kt43.568 388 €227 900 €2./4-
A62h+kt40.064 488 €214 900 €2./4-
A123h+kt+alkovi72.5103 650 €345 500 €3./4./4-
B243h+kt+s73.0106 488 €354 900 €1./2./4-
AH50Autohallipaikka14.214 000 €14 000 €--
  • Tilaa esite ja hinnasto

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.